interieuradvies foto

Hoe is Wij Wonen Interieuradvies ontstaan?

Altijd al heb ik een voorliefde gehad voor alles wat te maken heeft met interieur en styling. Als kind veranderde ik wel honderden keren mijn slaapkamer en toen ik uit huis ging veranderde ik regelmatig mijn woonkamer. Naast de kleur en indeling verving ik ook regelmatig de meubelen. Mijn huis is niet alleen de plek waar ik woon, maar ook de plek waar ik mij thuis wil voelen. Waar ik mijzelf kan zijn en mij kan opladen na een drukke werkdag. Inmiddels deel ik mijn thuis met mijn partner, onze twee kinderen en twee katten. We wonen in een tussenwoning met vijf slaapkamers. Drie zijn er in gebruik als slaapkamer en twee als kantoor. Mijn “kantoor” ligt vol met woonbladen, hobby spullen, make-up, geurkaarsen en andere prullaria. Er staan twee kledingkasten in en eigenlijk maakt alleen mijn Imac er een kantoor van. Soms staat er ook een wasrek in, aangezien we de zolderkamer van onze oudste niet willen volproppen met onze spullen. Ontspullen/minimaliseren lijkt mij wel wat, maar omdat ik nogal gehecht ben aan mijn spullen zit afscheid nemen er voorlopig nog niet in.

Het stappenplan van Wij Wonen interieuradvies

Tegenwoordig is bijna alles digitaal te verkrijgen. Het aanbod E-books is niet te overzien en ook webinars, videotutorials en Instagram trainingen zijn niet meer weg te denken. Dat bracht mij op het idee om een digitaal stappenplan te maken, voor wie informatie, inspiratie en tips kan gebruiken voor een make-over van zijn of haar woonkamer. Het leek mij te gek om een digitaal product te creëren waarin je met simpele stappen van je woonkamer een droomkamer kunt maken.

Antwoord op vragen en hulp bij interieurkeuzes

Wanneer je je woonkamer in een nieuw jasje wilt steken dan zul je ongetwijfeld voor een heleboel keuzes komen te staan en jezelf minstens zo veel vragen stellen. Vragen zoals: waar moet ik rekening mee houden, welke kleuren ga ik gebruiken en kan mijn woonkamer praktischer worden ingedeeld? Ik wilde natuurlijk niet zomaar iets in elkaar flansen, maar echt met een goed product komen, waar jij wat aan hebt. Dus ik ben cursussen gaan volgen, heb nog meer inspiratie opgedaan (o.a. Liza Wassenaar) en ik heb veel geleerd over licht, kleuren en materialen. Daarnaast heb ik het stylen goed afgekeken van de meesters. Het wiel nogmaals uitvinden is niet nodig en zonde van de tijd 🙂

Website Wij Wonen interieuradvies

Het Wij Wonen stappenplan is nog in de maak, maar de site is zo goed als klaar. Op dit moment ben ik vooral voorbereidend werk aan het doen en een social media kalender aan het vullen. Naast mijn baan als officemanager en het feit dat onze jongste nog maar een jaar oud is, gaat het niet zo snel als ik zou willen. Maar ik geniet ervan, het geeft mij energie en het maakt mij vrolijk.

Houd de website ww-interieuradvies.nl in de gaten of stuur een e-mail naar info@ww-interieuradvies.nl om het stappenplan alvast te reserveren 🙂