Wat doe jij het liefst op druilerige grijze dagen? Ik ben het liefst thuis, lekker warm (in joggingpak!) en wat aan het rommelen. Vandaag heb ik mijn slaapkamer een beetje aangepakt. Met een beetje bedoel ik de plinten gelakt, het raamkozijn onder handen genomen en een ander rolgordijn geplaatst. Wie mij persoonlijk kent weet dat ik alles graag in mijn eigen tempo doe. Geen gehaast, maar heerlijk ‘mindful’ bezig zijn.

Over mindful bezig zijn gesproken. De komende dagen ben ik vrij en met een beetje mooi weer maak ik mijn dakterras “winterklaar” en maak ik, met een mogelijke lockdown in het verschiet, ook nog tijd om even te wandelen. In Almelo zijn er trouwens een aantal mooie routes om te wandelen. Ook in de binnenstad. De kunstroute bijvoorbeeld of de erfgoedroute. Voor meer informatie over deze routes en andere routes rondom Almelo kun je terecht op de site van Uit in Almelo.

Mocht je je tijdens een druilerige dag (of tijdens de lockdown) vervelen, kijk dan eens op onze veilingpagina met wekelijks nieuwe items. Naast leuk tweedehands speelgoed ga je er binnenkort ook leuke (vintage) woonitems aantreffen.

Als je zin hebt om creatief bezig te zijn en wilt weten hoe je dit kunt combineren met mindfulness, dan heb ik nog wel een leuke tip: maak een mood- of visionboard! In een volgende blog vertel ik je hier meer over en laat ik je het resultaat zien van mijn laatste (moodboard) creatie. Uiteraard is hierover ook een heleboel informatie te vinden elders op het internet. Je hoeft je dus niet te vervelen…

Voor nu wens ik je een hele fijne dag en avond. Ik ga de verwarming wat hoger zetten, dikke sokken aantrekken, wat kaarsen aansteken en voor mijzelf een lekkere maaltijd bereiden. Wat heb ik het toch heerlijk thuis!

=XXX=